søndag den 24. august 2014

Sommerferie 2014 fortsættelse ........ 4 del - Varde


Varde mini landsby, var et af de steder vi besøgte, - det var nu mest Godsejeren der synes det var så spændende, han gik da også helt amok med kameraet derinde. jeg fik nu hurtig nok og fandt en bænk hvor jeg slog mig med med en avis :-).
Men jeg fik da taget et par billeder.

Her ses tydelig hvor små husene er i forhold til bænken


I billet kiosken kunne vi købe is og souvenirs, når jeg ser disse souvenirs butikker, så kommer jeg altid til at tænke på min barndom, når vi børn var på udflugt med vores bedsteforældre. Min bedstemor skulle altid have en lille ting med hjem, jeg tror nok det var teskeer hun samlede på.


Efter den lille mini by, tog vi ind til centrum, vi var blevet kaffe tørstige og fandt da også en hyggelig lille fortovs cafe, den var meget lille, der var lige et bord og to stole, så vi var heldige at vi fik pladsen :-) (jeg troede jeg havde taget billeder af den, nej jeg kan ikke finde dem) :-(

Nå men jeg fandt noget meget interessant, nemlig en mur med graffiti, det kan godsejeren ikke se noget som helst interessant ved, så det kan jeg få for mig selv :-)
Jeg er lidt flad i dag - fredag stod den på Guldbryllup hele dagen og i går blev mit 3. mindste barnebarn Nellie døbt, så i dag skal jeg have redigeret billeder fra barnedåben og så står den ellers kun på hygge og afslapning i dag. ....... God søndag :-) 

2 kommentarer:

  1. Sådan en fin lille miniput-by er der også i Køge. Jeg vil nu også hellere se på graffiti :-) Tillykke med lille Nellie! Kh

    SvarSlet
  2. Tak Madame :-)..... Ja der er lidt mere spræl i graffiti :-) Kh

    SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette