onsdag den 20. august 2014

Sommerferie 2014 fortsættelse ..... 3 del - Blåvandshuk


Blåvandshuk ligger jo ikke særlig langt far Oksbøl og det er en rigtig turist by, som vi kørte til et par gange.

Første gang på en aften tur, for at se solnedgangen og så selvfølgelig skulle vi også ind til byen for at købe is, det var jo omkring 30 grader den uge vi var af sted, så is skulle der til :-).


Fyret i Blåvandshuk


Torsdag aften var der koncert på torvet ........ i uge 30 var det "Walkers" med Torben Lendager som forsanger og Poul Dehnhart på trommer (som de to eneste fra dengang), de andre medlemmer af bandet er nyere. Kan i huske dem fra 70´erne ?? ja, selvfølgelig kan i det, hvis i er omkring min alder eller ældre. 
Facebook er en god ting og jeg så lige pludselig, at en af mine veninder og hendes mand ferierede i byen Ho, det er meget tæt på og jeg skrev til hende, for så kunne vi jo lige mødes. 
Vi aftalte at finde et sted at spise før koncerten med Walkers, det var super hyggeligt og faktisk en rigtig god koncert. Vi kunne jo huske alle sangene, meeeeeen ikke alle teksterne mere, det kunne vi dengang i 70´erne.

Sha la la la la - Littel Kitty - Oh lonesome me - og mange mange flere.
Som i gamle dage, på en blokvogn :-), det var noget der kunne samle mannesker, hele torvet og langt ned af gaden var det sort af fans.


Torben Lendager  50 år senere :-)


En stor fan skare af unge mennesker, jeg ved ikke om det var fans eller det modsatte - men de havde en fest og de fik også vi andre med på beatet til sidst :-)

Det var en skøn aften og - en skøn skøn sommer12 kommentarer:

 1. Hej Jette
  Fantastisk fint billede af hegnet og solnedgangen.
  Skønt perspektiv !

  Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 2. Tak skal du have JetteMajken, det er også min favorit og derfor den kom øverst :-)
  Hilsen
  Jette

  SvarSlet
 3. Dejligt at læse om din sommerferie og sikke nogle skønne billeder du har taget! Jeg er også helt vild med modlysbilledet og hegnet :-) Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame :-), jeg er også blevet ret vild med modlys billeder, normalt synes jeg solnedgange er kedelige på billeder, med mindre der der kommer lidt liv eller noget håndgribelig med. :-) Kh

   Slet
 4. Ej hvor sjovt Jette. Jeg sad og spiste udenfor på fiskerestauranten på den anden side af gaden. Var sammen med familien og gode venner. De troede det var Sussi og Leo, der skulle spille, men jeg kunne sagtens genkende at det var Walkers, da de gik i gang. Var stor fan af dem da jeg gik i skole. Susie og Leo måtte så have været en anden dag 😊 Sjovt, vi har været tæt på hinanden. 😊 det var i Blåvand, som byen hedder. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle ja, det er pudsig at vi har været så tæt på hinanden den aften i Blåvand :-). Susi og Leo skulle spille ugen efter, så jeg på en plakat.
   Var det den restaurant der havde haft en lille brand i køkkenet ??, da vi lige var ankommet til Blåvand, kom der 2 brandbiler med fuld udrykning og parkerede ved siden af en restaurant lige over for torvet, der var lidt røg i køkkenet, men de fik det hurtig klaret og kørte snart igen. Kh

   Slet
 5. Nej jeg så ingen brandbiler....og maden smagte da okay ;O)))...Vi var på fiskerestauranten, hvor der er store parasoller og man kan sidde udenfor. Sjovt, vi har godt nok været tæt på hinanden ;O)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej men det var nok også længere nede af gaden, ja det er da pudsigt :-) Kh

   Slet
 6. Jo jeg husker godt Walkers fra mine pure ungdom. Du har fanget en dejlig sommerstemning, og mit favoritbillede er også det øverste :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia :-) ja jeg tror alle piger, i vores alder eller deromkring husker Walkers, de var jo de virkelige store idoler og de ganske pigeværelser var jo også tapetseret med deres plakater.... mit var i hvert fald :-) Kh

   Slet
 7. Magnifique post!
  Have a nice day- Cath.

  SvarSlet
 8. Thank you so much Cath.
  You must also have a good day _
  Jette

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette