torsdag den 29. november 2012

Cupcake

Jeg faldt lige over et billede af den cupcake nøglering, jeg hæklede til min datter sidste år til hendes 30 års fødslesdag........ det er ét år siden på lørdag.................................................. tiden flyver afsted.

Fordi det blev en cupcake jeg lavede er jo soleklart, hun er familliens kage mester og har hendes egen kage blog  "kager til kaffen".............. i kan finde linket til den på min side, ................. ikke fordi mine svigerdøtre ikke kan bage, for det kan de og de er dæleme gode til det, vi er jo en kageglad famillie.

Jeg hæklede lidt lakridskonfekt og satte på toppen, fordi hun elsker lakrids. Så syede jeg et velourbånd på og satte en nøglering i.


Kroko(dillen som Christina beskriver i kommentaren er denne her søde fyr, som jeg hæklede til min svigersøn Emil, han blev også 30 sidste år....... måske en lidt mærkelig gave til en voksen fyr..... MEN han blev forelsket i kroko, med det samme han så den, så selvfølgelig skulle den da bo hos Emil. (Kroko er grøn, men jeg har ikke et billede af den).


6 kommentarer:

 1. Så FIN :) Og tillykke med hende i morgen :)

  SvarSlet
 2. Der var Pia kvikkere end mig, men jeg kan jo stadig nå det...så tillykke med din datter i morgen ;O) Flot nøglering du fik hæklet. ;O)

  SvarSlet
 3. Tak for det Helle, ja jeg synes også den blev rigtig fin :-)

  SvarSlet
 4. Tak for dine rosende ord mor og igen tak for nøgleringen, den har jo æres plads på kommoden ved siden af kroko(dillen). Ja vi kalder den kroko :)

  SvarSlet
 5. Velbekomme :-) nu skal kroko(dillen) også frem i rampelyset, har sat ham på nu :-)

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette