mandag den 26. november 2012

Weekend tur til Berlin

Jeg har været en tur i Berlin i weekenden med min kæreste Allan og 4 hold venner, det har været så skønt en oplevelse, at jeg er klar til at tage afsted igen.
Jeg har taget en masse billeder og dem vil jeg dele nogen af med jer.
Vi startede fra Viborg kl. 06.00 hvor vi blev samlet op, og kørt til samlingsstedet med ventende morgenkaffe............................. ca. 07.20 startede vi vores lange køretur i 3 biler til Berlin.

Turen tog ca. 8 timer og vi havde 3 pauser, det gik rigtig godt.
Jeg starte med at tage det første foto ud af bilruden, da solen var ved at stå op, himlen var så smuk og billedet er taget i fart med ca. 100 km i timen.

 KLIK PÅ BILLEDET, SÅ BLIVER DE ALLESAMMEN STØRRE.


Vi var en tur inde i Reichstagen, det er rigtig flot og jeg tog rigtig mange billeder derinde, her får i lige et par stykker.En anderledes måde at sælge hotdogs på, men han kan jo gå efter kunder hvis de ikke vil komme til ham. synes det var ret sjovt og så har han jo altid varme til fingerne.


Næste billede er bagenden af en limosine, ved ikke hvorfor jeg tog den, for jeg har flere billeder af hele bilen, men da jeg kikkede billederne igennem blev denne her ret interessant. Jeg så lige en masse personer spejles i ruderne, det er ikke nogen der sidder i bilen, selvom det se sådan ud men folk der går på gaden.


Da vi gik ud til Reichstagen, gik vi over en bro med denne smukke udsigt.


Lige fra hestevogn til bus.


Lørdag aften gik vi en tur på Potsdamer Platz, de havde taget hul på julemarkedet men var ikke helt færdige, vi var lige en uge for tidlig i Berlin hvis vi skulle se de store jule markeder, det var lidt ærgelig, for jeg elsker de julemarkeder.
Også et billede med sjove kontraster, højhusene bagved markedsboderne.


Søndag inden vi kørte hjemad igen, tog vi et smut forbi East side gallery, det er et stykke af berliner muren knap 2 km. lang, hvor forskellige kunstner har fået lov at male på, det er rigtig flot, og jeg tog da også en masse billeder af det.


Det var lidt fra min weekend :-)
Håber jeres har været lige så god min

Kærlig hilsen Jette

  
  

6 kommentarer:

 1. Det er meget smukke billeder, du har taget - sikke en god idé at tage en weekend til Berlin med venner!

  SvarSlet
 2. Tak skal du have :-) ja det kan godt anbefales at tage vennerne med til Berlin, eller bare selv tage afsted :-)

  SvarSlet
 3. Vi har næsten også lige været i Berlin, og tog mange billeder, men ingen som dine. Hvor er de gode. Især dem fra Reichstagen. Vi mødte også sådan en "pølsemand" ;O) vi boede på hotellet ved Alexanderplats, og nød virkelig også at være i Berlin. Hvis du vil se mine billeder fra Berlin, ligger de under min blog og emnet "Muren i Berlin". Velkommen hjem igen ;O)

  SvarSlet
 4. Tak Helle.......... ja det er virkelig en oplevelse værd. Vi boede på Azimut hotel Berlin i Kurfùrstendamm.
  Jeg har lige kikket dine billeder, det ser godt ud og vi har også været de steder du har billede af :-)

  SvarSlet
 5. Jeg kom bare lige forbi.
  Gode billeder.
  Tak for rundvisningen.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
 6. Tak for det, du er altid velkommen :-)

  Go aften til dig også

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette