mandag den 5. november 2012

Kolonihaven er lukket ned for vinteren

Ja nu blev det tid til at lukke kolonihaven ned for vinteren.
Geoginerne er gravet op, vandet er lukket og vandmåleren pillet ned, nåede det ikke lige inden den første frost kom, men der var ingen skade sket.... heldigvis.

Dyner, puder,tæpper og alt det andet som musene kan mæske sig i, er pakket i poser og gemt væk i min mors kælderrum. Det er jo et gammelt hus, som ikke er helt så tæt mere, så musene har sommetider hygget sig i huset om vinteren.

Tak for i år til mit lille paradis.


 
I sommer fik jeg har fået lavet en flot ny havelåge, min kæreste har lavet den og jeg har udformet den. Synes den er blevet meget flot.Nu skal i lige se hvad jeg fandt i skuret........ store sorte biller der er gået i vinterhi i et henkogningsglas....... eller måske er de døde, ved det ikke, kun den ene bevægede sig lidt.

 

 
 
 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Det må være dejligt at have et kolonihavehus - det ser rigtig hyggeligt ud!

  SvarSlet
 2. Jeg er også utrolig glad for den, det er der hvor jeg plejer at nyde livet og slappe af.... men desværre har jeg ikke brugt den så meget i år, det har iokke rigtig været vejr til det, som det plejer.

  Kh.
  Jette

  SvarSlet
 3. Det ser super hyggeligt ud. Der kan man da kun hygge sig og slappe af. Min søn og svigerdatter, har også en kolonihave, og der elsker vi også at være (når vejret er godt) Kh Helle

  SvarSlet
 4. Ja det er også mit lille paradis når vejret er til det.

  Kh Jette

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette