tirsdag den 3. september 2013

Jeg har lært noget nyt !!!


Ja i må undskylde, at jeg har været lidt fraværende på det sidste ..........
Jeg er startet i en ny praktik for 14 dage siden, det er rigtig spændende og jeg er glad for at være der - det skulle meget gerne føre til et job, det håber og tror jeg på, at det nok skal lykkes :-)
Jeg er træt og har ikke haft energi til at skrive her på bloggen, men det skal nok blive bedre :-) det lover jeg. (i høre senere om hvor jeg er i praktik, den dag jeg får jobbet) :-)

Uha hvor er jeg stolt af mig selv, jeg har lært noget nyt i dag og det skal i da også se...... jeg bladrede i min blomster album og fandt et rigtig træls billede, som jeg egentlig skulle have kasseret.
Det er jeg faktisk rigtig glad for, at jeg ikke gjorde, for hold da op hvor blev det godt, efter jeg fik det under kærlig behandling :-)Hvad synes i om det ???10 kommentarer:

 1. Hvor er det spændende med din praktik - pøj pøj, jeg håber, det giver dig et job, som du bliver rigtig glad for!
  Blomsterbilledet er bare så flot! Det var søreme godt, du ikke kasserede det. KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte, jeg synde også det blev så flot :-)Ja det er spændende og jeg krydser fingre for at det kommer til at gå godt :-) Kh

   Slet
 2. Det er meget smukt ;O) Hvor dejligt for dig Jette, at du er i praktik, og at du er glad for det. Håber du kan holde til det og at det fører til et job. Krydser fingre for dig.
  Held og lykke.
  Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle :-) ...... jeg håber også, men jeg tager én dag af gangen :-)Kh

   Slet
 3. Hvor er du i praktik? Håber det bliver noget permanent for dig.
  Billedet er meget smukt, sådan et jeg gerne ville have hængende.
  KH Irma

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Irma :-) så må du jo bestille ét billede til ophæng, du siger bare til, så finder vi ud af noget. Jeg vil vente med at afsløre hvor og hvad jobbet er, til jeg evt. bliver ansat :-) Kh.

   Slet
 4. Det lyder spændende. Held og lykke med det. Jeg venter spændt på at høre mere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia :-) hvis det bliver til mere, så skal jeg nok skrive om det :-) Kh.

   Slet
 5. Heldigvis bestemmer man selv om, der skal bruges tid og energi på blogskriveri. Alle kan have behov for en pause. Jeg har heller ikke selv været for aktiv i den sidste tid.
  Billedet er rigtigt fint og smukt :) Held og lykke med praktikken :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Aslaug :-) jo selvfølgelig bestemmer jeg selv, hvor meget tid jeg vil bruge på blogskriveri, og jeg synes det er spændende, at følge alle i andre, men det har jeg heller ikke været så god til på det sidste..... det kommer igen, når jeg lige er lidt mere inde i jobbet.... jeg har også passet min søns lille hund (Mops) siden søndag, det er da lige som at have et lille barn, især når jeg ikke er vandt til det :-) det har også taget min tid :-)Kh

   Slet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette