mandag den 9. september 2013

Patchwork tæppe til de små, syet på maskinen


Et lille tæppe at lege på og ét til barnevognen.
Legetæppet er syet af de rester jeg havde i min stofkasse, til barnevognenstæppet er stoffet købt i Stof 2000.
På grund af min slidgigt i hænder og fingre, kan jeg ikke sy et patchwork tæppe i hånden mere, men så er det jo godt jeg har en symaskine :-)Barnevogns tæppet har jeg syet i 2011 til mit barnebarn Sif, hun er 1½ år nu.
Jeg har også syet et tæppe til de andre, men det har jeg ikke et billede af , det var før jeg fik digital kamera....... hvis de har tæppet endnu, så må jeg lige tage et billede af det :-)
leget tæppet er 1,00 m x 1,20 m.


4 kommentarer:

 1. Hvor er de yndige, Jette - fantastisk at du kan sy sådan noget! Jeg har altid været vild med patchwork, og da Kaffe Fassett havde udstilling på Sophienholm for et par år siden, måtte jeg opleve hans flotte tæpper :-) Kh

  SvarSlet
 2. Tak Gitte :-) _ ja Kaffe Fassett er fantastisk flot, men jeg tror det bliver pænest hvis det er syet i hånden, det er mange små stykker stof - og quiltninger :-)Kh

  SvarSlet
 3. Patchwork har jeg aldrig beskæftiget mig med, men syning af lige fra undertøj til flyvedragte, tasker, soveposer og meget andet, så jeg spørger sikkert dumt, når jeg spørger om de fleste da ikke syr patchwork på maskine?

  SvarSlet
 4. Hej Pia, Jeg ved ikke om de fleste syr det på maskinen, dem jeg jeg kender syr det i hånden, det tager mega lang tid, men det bliver så flot :-)

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette