torsdag den 29. maj 2014

Farmor for 6. gang og vinder af en lækker kurv.

I aftes blev jeg farmor for 6. gang til en lækker stor pige - hun vejer 4459 gram og er 52 cm lang :-) en rigtig lille lækkermås med store tykke kinder :-)

Jeg har i lang tid været i gang med projekt hæklet babytæppe, jeg blev færdig for en uge siden, faktisk dagen før termin, men det lille pus lod vente på sig - lige ind til i aftes ved halv syv tiden, da så hun dagens lys for første gang. Sprutten havde jeg hæklet for meget længe siden i tre farver, så den var på lager :-)
Tæppet måler 72 x 72 cm.


De tre banditter, ventede spændt på, hvilken et af dem der skulle flytte hjemmefra. det blev jo så den lyserøde der flyttede først. Om seks uger flytter to mere hjemmefra, der får jeg jo mormor kasketten på også :-), børnenes køn (det er tveægget tvillinger) ved vi ikke noget om, så jeg må hvis hellere forøge mit lager med flere banditter :-)


Den fine kurv her var jeg så heldig at vinde. Vi har lige haft fotodage i Viborg, hvor rigtig mange havde udstillet deres fotos forskellige steder i byen. Jeg har jo fortalt jer, at og i fotoklubben udstillede på Viborg sygehus :-)
På biblioteket blev der bla. udstillet pressefotos fra Viborg stift folkeblad. Vi kunne så stemme på, hvilket pressefoto vi synes var bedst. OG der blev udtrukket en vinder af alle stemmesedlerne - det blev så mig, der var den heldige der vandt kurven :-) Jeg vinder ellers aldrig noget, så jeg blev vild glad, da de ringede fra biblioteket onsdag formiddag og fortalt det :-) Stor tak til det Fotodage Viborg :-)

De næste fire dage, er der nok lidt stille herfra, jeg skal passe fire af mine børnebørn (de fire søskende på 8 - 6 - 3 - 1 år), det skal jeg de næste fire hele dage, så jeg har nok ikke overskud til at åbne for bloggen :-)

God weekend til jer derude :-)


8 kommentarer:

 1. Kære Jette, et stort tillykke med dit nye barnebarn! Og så får du to mere snart - hvor er det dejligt. Så fine gaver du har lavet til dem.
  Kurven ser vel nok lækker ud. Ha' en rigtig god weekend! Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame :-) det er altid dejlig med en familie forøgelse og ja, der kommer snart 2 mere :-). Jeg blev også slev godt tilfreds med tæppet, det taget sin tid at lave det, men det er arbejdet værd :-) Tak min weekend er fløjet afsted, jeg har jo passet de fire af guldklumperne siden i fredag morgen, deres forældre kommer hjem i aften.. Tror jeg trænget til et par fridage begefter :-) Kh

   Slet
 2. Ej Jette STORT tillykke med dit nye barnebarn. Hvor dejligt <3 og tillykke med kurven. Sikke et flot tæppe du har hæklet, det bringer da helt sikkert stor glæde, hos den nybagte mor. Det bliver spændende at se, hvilke farver du skal have frem til tvillingerne. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle :-) ja, det bliver spændende, at se hvilket farver der skal bruges næste gang på sprutterne.
   De to skal også have hver deres tæppe, men dem får i først at se til den tid om ca. 5 uger :-)Kh

   Slet
 3. Tillykke med det nye familiemedlem :) Kurven har du helt sikkert fortjent :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Aslaug :-) Jeg blev i hvert fald overrasket da de ringede og fortalte jeg havde vundet en kurv, jeg plejer ikke at have heldet med mig når det gælder gevinster :-) Kh

   Slet
 4. Tillykke med familieforøgelsen :-) Dejligt med sådan en flok guldklumper, selvom det også trætter at være på i døgndrift. Der plejer jo at være gang i sådanne størrelser hele tiden.
  Også tillykke med den fine gevinst. Det har du helt sikkert fortjent. Dine billeder er altid gode.

  SvarSlet
 5. Tak Pia :-) ja, man er på i døgndrift med 4 børn i huset, det kan være meget anstrengende, men det var også rigtig dejligt. Nu har jeg hvilet ud og er klar til en weekend i kolonihaven. der er jo festival i skive i weekenden, og min have ligge lige op 10 minutters gang fra festival pladsen:-) God weekend Kh

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette