tirsdag den 31. december 2013

Godt Nytår 2014
I ønskes et rigtig godt og lykkebringende nytår.

Tak for alle de søde kommentarer jeg har fået i årets løb, det er så dejlig, når i gider bruge jeres kostbare tid på, at skrive en lille hilsen. 
Jeg vil bestræbe mig på i det nye år, at vise jer mange flere af alle de billeder som jeg slet ikke kan lade være med at putte i kassen. OG jeg elsker at se alle de fantastiske billeder i tager med jeres kamera.
Tak for alle de tips og tricks jeg har fået i årets løb og alle de godt idéer fra de mange kreative sider jeg følger med på :-)

Husk altid - Livet er en rejse, så nyd turen.

Kærlig hilsen

Jette

10 kommentarer:

 1. Kære Jette, rigtig godt nytår også til dig og din familie. Og tak for et hyggeligt blogvenskab, hvor vi jo har fundet ud af, at vi har fælles bekendte. Jeg håber, vi kan mødes en dag, når du er i København. Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde og selv tak for et et hyggeligt blog venskab Madame. Jeg håber også vi kan mødes en dag når jeg kommer til København igen :-), det vil jeg se frem til - og ja, lidt pudsig at du er vokset op sammen med en gren af min familie :-) Kh

   Slet
 2. Kiitos - parhainta Uutta-Vuotta Sinulle.
  Eko

  SvarSlet
 3. Det har været en stor fornøjelse at følge med og nyde dine mange smukke fotos i løbet af året. De bedste ønsker om et rigtig godt nytår!
  Kh Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de rosende ord Rose, jeg kan kun sige i lige måde :-) godt nytår til dig også :-) Kh

   Slet
 4. Et rigtigt godt nytår til dig også. Jeg vil læse med igen næste år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Pia, det lyder godt, du skal være velkommen. jeg vil også følge dig :-) Kh

   Slet
 5. Rigtig godt nytår til dig Jette. Tak for god underholdning på bloggen i 2013 og alle de fantastiske billeder du tager. Jeg bliver så inspireret, og håber at mit nye kamera, jeg fik i julegave, kan højne min egen kvalitet på bloggen. Men tror nu aldrig jeg kommer på højde med dig, der skal vist mere end et nyt kamera til ;O))))
  Håber du er kommet godt ind i det nye år. Held og lykke med det. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
 6. Tak i lige måde Helle :-) det glæder mig at høre, at det kan bruges til noget, det jeg sætter på bloggen :-).
  Tillykke med dit nye kamera, jeg glæder mig til at se dine billeder. Du har helt ret helle, et nyt kamera kan ikke gøre det alene, men øvelse gør mester, så bare klø på. God fornøjelse - og jeg synes for øvrigt, at dine billeder i forvejen er rigtig fine :-)
  Jo tak jeg kom stille og rolig ind i 2014 og jeg glæder mig til at tage fat, på endnu et nyt år med alle de udfordringen det nu må give :-), håber også du kom godt ind i det nye år !.
  Kh Jette

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette